VanderKamp pompen
Specialist in op maat gerichte oplossingen
voor tijdelijke pompinstallaties

Samen met onze dienstverlenende, gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers kunnen wij voor elke pomptoepassing een oplossing vinden.

Recente projecten

Huur
Dahmen Wasserbau GmbH + Co KG
Oberhausen |  Nederland
Huur
Exsel Pumps Limited
Isle of Wight |  Groot Britannië
Huur
Total Raffinaderij Antwerpen N.V.
Antwerpen |  Nederland
Huur
M.J. Oomen B.V. Aannemingsmaatschappij
Rotterdam |  Nederland

Recent nieuws

Vanderkamp in 'Bouwen aan de toekomst' op SBS 6

04 februari 2017

Film fragment van Vanderkamp Pompen in het TV programma "Bouwen aan de toekomst" in de uitzending van 4 februari 2017 op SBS 6.

Zie ook bericht over de opname's van dit programma.

Tijdelijke rioolomleiding Goudse Rijweg Rotterdam klaar

31 januari 2017

Intussen was het al een vertrouwd straatbeeld geworden in de wijk Kralingen, Rotterdam, maar deze week wordt een begin gemaakt met het demonteren van onze tijdelijke pompinstallatie die er inmiddels ruim een half jaar probleemloos het afval water (tot 2.000 m3/uur) in de wijk heeft verpompt.

‘Slimme wateroplossingen door pompsystemen’

13 januari 2017


Waarschijnlijk staat men er niet vaak bij stil, maar als er een gracht gedempt wordt of wanneer er onderhoudswerkzaamheden aan een zuiveringsinstallatie plaatsvinden, moet er enorm veel water verplaats worden. Hoe het water van A naar B gepompt wordt en hoe belangrijk deze werkzaamheden zijn, kunnen Rick van der Kamp en Berry Boxum van Vanderkamp pompen uitleggen.

Zaterdag 4 februari om 15.30 uur te zien bij Bouwen aan de Toekomst bij SBS6

Alles over pompinstallaties is zaterdag 4 februari te zien in de uitzending milieu van Bouwen aan de Toekomst; Bouwen aan de Toekomst is een informerend programma over diverse innovaties en ontwikkelingen met het oog op de toekomst binnen diverse sectoren. Het programma laat zien welke mogelijkheden er zijn om met een positief geluid de toekomst in te gaan en de toekomst van de wereld waarin we leven te waarborgen. Bouwen aan de Toekomst is er voor zowel ondernemers als voor consumenten. De toekomst gaat ons tenslotte allemaal aan.

De herhaling is te zien op zondag 5 februari om 15.00 uur bij Bouwen aan de Toekomst bij SBS6.

 Zie ook: Filmopnames.